Fornøyde kunder

«Dette er fjerde gangen vi bruker Øyeblikk AS som arrangør av vårt årlige kundearrangement. Og nok en gang overgår de forventningene!

Denne gangen la vi planer om en Bakgårdsfest i vår egen «bakgård» på Forus, og Øyeblikk v/Eli Anne leverte et fullstendig gjennomført arrangement fra a til å.
Hun er suveren i å lage miljøer og tenke på detaljer, i tillegg til at logistikk og program fungerer veldig bra.
Som tidligere år  har det haglet inn med gode tilbakemeldinger fra både ansatte og samarbeidspartnere.

Vi gir, som alltid, Øyeblikk våre beste anbefalinger!»

-Norengros Kjosavik AS v/ Merete V. Matre

 

 

«Tidligere brukte vi mye tid til å planlegge og gjennomføre julebord. Denne gangen ville vi forsøke noe nytt, og vi henvendte oss til Øyeblikk AS. Vi hadde et kort møte hvor vi gav rammer og tenkt innhold.

Øyeblikk kom opp med et opplegg som passet oss perfekt. Vi var på en fantastisk låve og hadde mye god mat, underholdning og godt vertskap. Dette kunne vi ikke ha funnet på selv. Alt klaffet denne kvelden. Maten (servert av innleid kokk), drikke, plassen, underholdningen og ikke minst Eli Anne’s overblikk på at ikke noe var uteglemt.

 Jeg kan anbefale alle å bruke Øyeblikk til arrangementer. Du får mye for pengene. Ellers har Eli Anne har klart å plukke med seg et vertskap som smiler og «skinner hygge». Det blir god fest av slikt.»

-Tor Inge Vasshus, CEO, Corporater AS

 

 

«Bryllupsfesten vår hadde vi i hagen, og Øyeblikk AS stod for cateringen. Vi kunne ikke fått bedre mat og service! Nydelig grillmatbuffet og påfølgende dessert bestående av fem ulike smådesserter, og positive, profesjonelle, hjelpsomme og kreative mennesker.
De hjalp oss både i forkant og under festen med å se muligheter og til å få ut potensialet av det vi ønsket oss. Vi stolte fullt og helt på at maten og organisering av den var i de beste hender, og det er godt å slippe slike bekymringer under en bryllupsfest. Gjestene skrøt også både av maten, organiseringen av buffeten og av menneskene! Anbefales på det varmeste! «
- Marthe og Anders

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>